Wie zijn wij

Ons team

Freelance Masters is ontstaan uit de overtuiging dat freelancers vanuit het aanbod aan de vraag gekoppeld kunnen worden. Hierin spelen wij een verbindende rol.


Vanuit de jarenlange ervaring als freelancer heeft Janet zelf ervaren dat veel tussenbureaus een flink stuk van het uurtarief afsnoepen. Ook Loes is freelancer met een enorm netwerk en bakken energie. Met het netwerk en de visie van Loes en Janet is daarom Freelance Masters ontstaan. Samen vergroten we de zoekkans voor beschikbare freelancers en opdrachten. Tegen een eerlijke prijs.      

Canvas800x800V3

Janet Schouten

Verbinder
Canvas_loes

Loes Heijmans

Verbinder
Motivatie

Samen verbinden

Toen ik begon met freelancen vond ik het soms lastig om steeds aan nieuwe interim opdrachten te komen. Met dank aan mijn netwerk kwam ik gelukkig altijd weer op nieuwe plekken. Altijd kwam er wel iets tot stand via iemand die ik kende, of via via.

Met onze nieuwe aanpak, vanuit de freelancer gedacht hoop ik veel interimmers te kunnen helpen aan nieuwe opdrachten. Dat kost ons natuurlijk tijd, dus daar vragen we wel een bedrag voor, maar het is allemaal heel schappelijk. Samen met elkaar kunnen we veel mensen verbinden, wij bieden daarvoor alleen het podium en netwerk op LinkedIn.

     

Janet Schouten / Oprichter

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte!