Werkwijze

Beschikbare freelancers verbinden met opdrachtgevers

We verbinden hoger opgeleide freelancers voor interim functies in de volgende gebieden:

– Marketing, communicatie & reclame
– Ondersteunende functies zoals (management) assistenten, VA’s, secretaresses, administratieve ondersteuning, salessupport

Voor freelancers

Met onze persoonlijke benadering en ons grote netwerk helpen we je verder!

Na een online screening stellen we je via een gepersonaliseerde post op LinkedIn voor aan ons brede en relevante netwerk. Heeft een bedrijf interesse? Dan koppelen wij jullie aan elkaar.

 

Zien we verder nog interessante vacatures of oproepen, dan laten we dat weten! Daarnaast sparren we graag met je over jouw CV, Linkedin profiel, motivatiebrief en andere vragen. Ook organiseren we regelmatig borrelavonden om elkaar te ontmoeten.

 

Om een optimaal bereik voor elke freelancer te behalen is een actieve bijdrage van andere freelancers belangrijk. Liken, delen, taggen en tippen is dus belangrijk! Want wij geloven dat we met elkaar nog meer kunnen bereiken. Juist daarom kunnen we de kosten zo laag houden.

 

Wanneer je wordt aangenomen voor een opdracht, dan rekenen wij naar de freelancer een tarief van 5 euro per gewerkt uren, voor een maximum termijn van 3 maanden. Het biedt jou de mogelijkheid om dit tarief te verwerken in het tarief voor de opdracht.

 

Ben jij die hoog opgeleide freelancer, beschikbaar tussen de 24 en 40 uur per week en wil je je bij ons team aansluiten, stuur ons dan een mail via hello@freelancemasters.nl

 

Voor opdrachtgevers

Snel een geschikte freelance kandidaat door onze aanpak

Zoek je een freelancer? Dan kan het zo zijn dat je een geschikte kandidaat op onze LinkedIn pagina voorbij ziet komen. Mail of bel ons en we koppelen jullie graag aan elkaar. Voor jou als opdrachtgever zijn hier dan geen kosten aan verbonden. En ook als het profiel niet gepromoot is, kan het zomaar zijn dat we de geschikte kandidaat in onze poule hebben!

 

 

Wil je dat we een oproep plaatsen op onze LinkedIn pagina waarmee we een groot bereik hebben en we de screening van de aanmeldingen doen? Ook dat doen we graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Samen verbinden, samen elkaar beter maken!
Freelance Masters logo

Interimmers. Hoger opgeleid. Direct beschikbaar.